Overige cultuuraanbieders

Naast de activiteiten van de Stichting Cultuur Moerdijk, zijn er nog vele andere evenementen op cultureel  gebied.  Zo organiseert de Stichting Stoffer en Blik cabaretvoorstellingen in Theater De Schuur. Voor een overzicht van het  programma, klik hier.

Villa d’ Engelenburgh in Fijnaart heeft weer een aantal muziekmiddagen op het programma. De eerstkomende vier middagen – alle op de laatste zondag van de maand – zijn gevuld met diverse genres en de omlijsting is, zoals mag worden verwacht, in stijl en alleszins gezellig en ontspannend. De muziek wordt vergezeld van tekst en uitleg en elke bezoeker krijgt koffie/thee met taart. Een middagje d’ Engelenburgh is een middagje uit in stijl. Voor nadere informatie >>> Klik Hier <<< 

Symphonisch Ruimteorkest

Het Symfonisch RuimteOrkest is een uniek amateurorkest met enthousiaste muzikanten. Het werd in 1995 door Gerrit van der Schouw opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen Symfonieorkest van ca. 45 muzikanten.
Dirigent is Caspar versluis. De naam Symfonisch RuimteOrkest zegt veel over het repertoire en de ruimte voor talent en ambities; licht klassieke- maar ook musical- en filmmuziek maken deel uit van het repertoire. Er wordt regelmatig samengewerkt met koren en solisten. Het Symfonisch RuimteOrkest zet zich met name in om de strijkers-cultuur in de regio te bevorderen.
Sinds 2016 is er een leerlingenorkest “MaeStRO” .
Info www.ruimteorkest.nl 

Heemkundekring Willem van Strijen

Nieuwjaarsconcert  SRO  >>> Klik Hier <<<

 

Archief Overige cultuuraanbieders

Villa d’Engelenburgh

zondag 29 januari 2017

Leerlingenorkest Maestro i.s.m. barokensemble ‘Ricercata Dolce’

zaterdag 20 mei 2017

Vivaldi Rocks

zondag 18 juni 2017

Nieuwjaarsconcert Symfonisch RuimteOrkest

zondag 21 januari 2018

Shanty & Seasong Festival Willemstad

zondag 09 september 2018

Bidprentjes en Pesjonkelen

zaterdag 10 november 2018