Terug

ARCHIEF: Lezing: Eva Hoeke en Marcel van Roosmalen

Datum: donderdag 12 december 2019
Locatie: Bibliotheek Van Nu in Zevenbergen

Impressie:

Voor reserveringen:
Lezingen@cultuurmoerdijk.nl

In gesprek met Eva Hoeke en Marcel van Roosmalen:

Eva en Marcel zijn respectievelijk columnisten in De Volkskrant en NRC. Zij schrijven daar soms over elkaar als “De Man” en “De Vriendin”. Naast columnist zijn beiden journalist en schrijver.

Marcel is ook columnist bij het radioprogramma De Nieuws BV., hij is daar een van de “Druktemakers’’. Ook speelde hij het afgelopen seizoen mee in ‘De Slimste Mens’. Momenteel maakt hij, samen met twee anderen, een theatertour op zoek naar de Nederlandse volksaard.

Eva maakt regelmatig interviews voor De Volkskrant en schreef het boek ‘De Stad, de Kroeg en de Man’ en samen met “De Man” (Marcel dus) ‘Als het maar niet op ons lijkt.’ Een boek over de ervaringen van jonge ouders met hun pasgeboren kind.

Marcel publiceerde:
– Het zijn de kleine dingen die het doen
– Het is nooit leuk als je tegen een boom rijdt
– Theo Jansen

Deze avond worden er gesprekken gevoerd met Eva en Marcel, zij lezen voor uit eigen werk en er is volop gelegenheid om vragen te stellen. En natuurlijk signeren zij hun boeken.

In Bibliotheek VANnU – Kasteelweg – 4761 NB Zevenbergen
De avond begint om 20.00 uur – de zaal is open om 19.30 uur – de entree is € 12,50

Reserveren kan op lezingen@cultuurmoerdijk.nl

Deze avond wordt georganiseerd door de werkgroep Lezingen van de Stichting Cultuur Moerdijk i.s.m. De Bibliotheek VANnU in Zevenbergen.