Terug

ARCHIEF: !Uitverkocht! Cine7 Ladies Night!: Book Club

Datum: vrijdag 08 maart 2019
Locatie: Theater De Schuur

Impressie:

Deze voorstelling is uitverkocht, er wordt een reservelijst bijgehouden voor eventuele afzeggingen.

Reserveren: cine7@cultuurmoerdijk.nl

Leden van VrouwenVanNu en houders van een bibliotheekpas krijgen € 1.50 korting en betalen maar € 5.-. Geef hiervoor bij de reservering aan dat je lid bent van VrouwenvanNU.

Deze voorstelling organiseert Cine7 in samenwerking met VrouwenVanNu en de Bibliotheek. U bent welkom, krijgt een glaasje bubbels om in de stemming te komen en daarna bekijken we de film Book Club. Een film die in vele lovende recensies wordt beschreven:

Book Club is innemend, romantisch, grappig maar bovenal vermakelijk. De film zal voor de doelgroep zeker herkenbaar zijn maar zal ook een jonger publiek aanspreken. De taal van de liefde is tenslotte niet aan leeftijd gebonden.

Vier vriendinnen, die elkaar al jarenlang kennen, komen maandelijks samen voor hun boekenclub. Elk heeft hun portie liefde wel gehad. Diane was 40 jaar getrouwd met haar man. Vivian daarentegen wil geen relatie, maar verkiest onenightstands. Sharon zit middenin een scheiding, terwijl de passie in Carols huwelijk verdwenen is. De levens van de vrouwen worden voorgoed veranderd wanneer ze zich aan de reeks van Fifty Shades of Grey wagen.

Verenigde Staten — Komedie — 104 minuten

Geregisseerd door Bill Holderman; Met Diane Keaton, Jane Fonda en Candice Bergen