Terug

48e Kerstexpositie

Datum: 26 december 2019 - 30 december 2019
Locatie: Theater de Schuur
Prijs: €. Gratis

Omschrijving:

.

48e Kerstexpositie

De 48e KERSTEXPOSITIE vindt plaats in de dagen tussen Kerst en Nieuwjaar; een periode van betrekkelijke rust. Dat tekent ook de sfeer van dit jaarlijks terugkerend fenomeen, waar zowel professionele als amateurkunstenaars werk tonen, dat zij in het voorbije jaar hebben gemaakt.

Naast kunstenaars, die al eerder op de Expo aanwezig waren, zijn er ook een aantal die voor de eerste keer deelnemen. Tezamen bieden zij een bonte verzameling van werken aan.

Bij het kijken en bekijken speelt het contact tussen de makers en het bezoekers een belangrijke rol. De exposanten leggen uit, lichten toe, discussiëren over wat hen bezielt. Zo kan er een aangename sfeer ontstaan, eigen aan de expositie, waarmee de werkgroep Expo het jaar 2019 afsluit.

En mocht u onverwacht iets moois tegenkomen, iets dat uw aandacht trekt, waar u onrustig van wordt, niets weerhoudt u de maker ervan te vragen wat het kunstwerk, dat uw aandacht trekt, zou moeten kosten.

Wie deze expo zal openen blijft nog even een geheim.
Enkele leden van het bekende Ruimte Orkest zorgen voor de sfeer op 2e kerstdag. Ook zal op de andere dagen worden gezorgd voor een mooi stukje muziek.

Iedere dag zal deze expo geopend zijn van 13.00 tot 17.00 uuren ook nu weer is de entree gratis dus u kunt iedere dag een kijkje komen nemen.