Terug

ARCHIEF: Kerstexpo 2017

Datum: 26 december 2017 - 30 december 2017
Locatie: Theater De Schuur

Impressie:

.
Kerstexpo

KUNST OP DE KERSTEXPOSITIE

AMATEURKUNST LEEFT IN DE GEMEENTE MOERDIJK

De eerste keer werd deze expo gepresenteerd rond Kerstmis 1972, dus nu alweer 46 jaar geleden waarin het werk van vele kunstenaars de revue is gepasseerd. Ook nu weer is nauwelijks het verschil tussen amateur- en professionele kunst te zien.
Wederom zullen veel deelnemers  de Schuur vullen met hun werken.
Bijzonder dit jaar is de boekkunst van Anne Miek Vermeulen. Zij zal vertellen uit eigen werk. Ook nieuw is powertex van Ellen Broere.
Frans v.d. Put zal de maquette presenteren van het middelste haven tracé meteen na de oorlog hetgeen een bijzonder stukje kunst is.
Alina Bastiaansen laat u zien hoe je met speksteen een mooi stukje werk kunt maken. De bekende David en Thea Chichua presenteren schilderijen en een mooi stukje glastechniek. De dames van de Zebrogroep presenteren voor de eerste keer hun schilderijen. Ook Sjaan van Exel is een van de nieuwelingen.
Madelief Biemans zal Japanse manga’s presenteren en ook hieraan werken.
Dan nog Robbin Pronk met bijzonder werk van spraypainting.
Natuurlijk de kunstenaars die al enkele jaren deelnemen Cors Nelemans, Gerard Janssens, Jacques Kortsmit, Remy Hubregtse, Ria Schoonen en Ruud Schaeffer hebben weer nieuw werk gemaakt. Tevens kan iedere dag genoten worden van levende muziek
Graag zien wij u op deze expositie waar de toegang gratis is.