Terug

ARCHIEF: Uitreiking Moerdijkse Cultuurprijs 2013

Datum: vrijdag 06 september 2013
Locatie: zalencentrum ’t Sandt in Standdaarbuiten

Impressie:

Wie gaat zich in 2013 voegen bij de eregalerij winnaars van de Moerdijkse Cultuurprijs? Wordt Harmonie Oefening uit Standdaarbuiten of Stichting De Oude Molen uit Oudemolen de winnaar? Gaat kunstenares Claudia Bongers uit Noordschans met de eer strijken of het Havenkoor Fortitudo uit Willemstad?  Met de start van het culturele seizoen 2013/2014  wordt de winnaar met een feestelijke prijsuitreiking bekend gemaakt.

Op vrijdag 6 september a.s. wordt de Cultuurprijs Moerdijk 2013 uitgereikt tijdens een feestelijke bijeenkomst in zalencentrum ’t Sandt in Standdaarbuiten. Wij nodigen u van harte uit om deze avond bij te wonen. Deze feestelijke avond wordt mogelijk gemaakt door de Rabobank, de initiator en hoofdsponsor van de Cultuurprijs Moerdijk.

De vier genomineerden (klik op de link voor meer informatie) zullen zich ieder op hun eigen wijze presenteren. Hoogtepunt van de avond zal het bekendmaken van de winnaar en het uitreiken van de Cultuurprijs 2013  zijn.  Er zullen vele mensen uit de culturele wereld aanwezig zijn. Dat geeft u de gelegenheid om kennis te maken, te netwerken, oude contacten te verstevigen en nieuwe ideeën op te doen. Uiteraard doen we dat onder het genot van een hapje en een drankje.

Wij hopen dat u aanwezig zult zijn!