Terug

Vocaal Kwartet ABC4

Datum: zaterdag 12 oktober 2019
Locatie: De Gaard, Voorstraat 40 Willemstad
Aanvang: 20:00 uur
Prijs: €12,50

Omschrijving:

Informatie over vocaal kwartet ABC4

De leden van ABC4 zijn professionele zangers, die een gemeenschappelijke basis hebben in het Laurens Collegium Rotterdam en het Rotterdam Symphony Chorus.
Sopraan Anneke Bliek studeerde klassieke zang aan de conservatoria van Rotterdam en Utrecht. Zij treedt regelmatig op als soliste bij diverse gezelschappen.
Countertenor Pieter van Breugel studeerde zang aan Codarts, Hogeschool voor de Kunsten te Rotterdam. Hij treedt op als solist in oratoria, cantates en koorconcerten. Ook is hij actief als koor- en ensemblezanger.De tenor Bas Volkers (1975) studeerde muziektheoretische vakken aan de Schumann Akademie Utrecht en vervolgens koordirectie aan het Rotterdams Conservatorium (Codarts), waar hij ook bijvak zang studeerde.
De bas-bariton Peter Scheele is Klassiek Zang gaan studeren bij Roberta Alexander en Frans Huijts. Sinds de voltooiing van zijn muziekopleiding in 2006 is hij fulltime musicus. Als koorzanger is hij verbonden aan het professionele vocale ensemble Laurens Collegium Rotterdam, waar hij deel uit maakt van de vaste bezetting.

Voor meer informatie Klik hier

De toegangsprijs is €12,50 bij reservering op tel 06-13508110 van Lenie Ozephius, of €15,00 ‘s avonds aan de zaal.