Terug

ARCHIEF: Kerstconcert

Datum: zaterdag 22 december 2018
Locatie: R.K. Kerk Zevenbergen

Impressie:

Capella ex Occasiones en
Klarinet Orkest Skertso

Cappella ex Occasione (CEO) is een Bredaas kamerkoor dat bestaat uit 22 ervaren zangers. Het koor staat sinds de oprichting in 2006 onder de inspirerende leiding van Ruben de Grauw. CEO brengt voornamelijk a capella koormuziek met veel aandacht voor originaliteit in de programmering, uitvoering en de interpretatie van de muziek. Ook werken we graag samen met andere kunstdisciplines. Onze missie is zowel zanger als bezoeker te inspireren en te boeien door de bijzondere programmering en hoge uitvoeringskwaliteit van onze concerten.

Skertso is een klarinetensemble dat bestaat uit gevorderde klarinettisten van alle leeftijden. Er wordt gespeeld op de es-, bes-, alt- en basklarinet, waardoor het ensemble een diversiteit van klank rijk is. Het ensemble staat onder muzikale leiding van klarinetdocent Hans Hest, die het ensemble 31 jaar geleden in het leven riep om het samen muziek maken te stimuleren.

Eén keer in de 2 jaar gaat het orkest samen met een ander orkest van klarinettisten op reis naar het buitenland, o.a. naar Florence en Berlijn en in 2019 naar Frankrijk.

Reserveren bij voorkeur via klassiekconcert@cultuurmoerdijk.nl