Terug

De Stichting (vervolg)


Omschrijving:

ALGEMEEN (vervolg)

Inmiddels is de Stichting Cultuur Moerdijk uitgegroeid tot een overkoepelende stichting, die diverse culturele uitingen in de hele gemeente initieert, faciliteert en soms ook ondersteund. Van oudsher zijn dit exposities en diverse soorten concerten, maar ook de Kunst- en Cultuur Route en meer recent ook het Filmhuis Cine7, behoren tot die culturele uitingen. De activiteiten worden uitgevoerd door zelfstandig opererende werkgroepen, allemaal bestaande uit enthousiaste vrijwilligers.

Daarnaast pakt de Stichting Cultuur Moerdijk, in samenwerking met andere partners, ook eenmalige projecten op. Zo is,  samen met de heemkundige kringen, in 2012 de Canon van Moerdijk uitgebracht en in 2013 een doorwerking hiervan in de vorm van een interdisciplinaire productie in Fort Sabina: De Moerdijkse Canon Levensecht!

Maar een ding is duidelijk: wij kunnen onze activiteiten niet uitvoeren zonder de zeer gewaardeerde ondersteuning van de gemeente Moerdijk en de Rabobank Noord-West Brabant!.

Een compleet overzicht van alle activiteiten van onze Stichting vindt u op deze website. Geïnteresseerd in onze activiteiten? Meld u aan voor onze nieuwsbrief; u blijft dan op de hoogte van het laatste culturele aanbod!